Blog
Home
Over ons
Over De Kassier
Agenda
Sfeerimpressie
Vacatures
Menu
Keuzemenu
À la carte
Kerst
Zakelijk
Blog
Contact
Reserveer een tafel
À la carte
Bites
Brood | Salsa | Boter | Aioli
6
Pata Negra | 60 gram
19
Pekingeendloempia | Hoisin | Komkommer | 4 stuks
12
Crispy Nori Zalm | Yuzu | Wakame | 4 stuks
14
Bruschetta | Tomaat | Sjalot | 4 stuks | V
10
Bruschetta | Pata Negra | Tomaat | 4 stuks
16
Oester Gaey
Oester | Rode Wijn Vinaigrette | Limoen
5
Oester | Yuzu
6
Oester | Hendricks | Komkommer | Zwarte Peper
6
Oester | Wasabi | Soja | Zalmkuit
6
Oester | Nam Kee | Gebakken
6
Voorgerechten
Tapioca Rode Kool | Rode biet | Zure room | Aceto | V
12
Gedroogde Gans | Eendenlever | Brioche | Braam
17
Tempura | Zalm | Tonijn | Ponzu | Komkommer | Papaja
16
Tartaar Garnaal | Wasabi | Meat Radish | Limoen | Tobiko
16
Carpaccio | Truffeldressing | Parmezaan | Rucola | Pijnboompitten
15
Tussengerechten
Knolselderij Crème Soep | Truffel | V
8
Tarbot | Wonton | Dashi | Paksoi
16
Confit Fazant | Kimchi | Palmkool
17
Wild zwijn | Smoor | Gyoza | Zoete aardappel
16
Pompoen | Gnocchi | Salie boter | Gamba
16
Hoofdgerechten
Paddenstoelen | Risotto | Truffel | Parmezaan | Pompoen | V
24
Heilbot | Bouillabaisse | Mossel | Kokkel | Garnaal
30
Hert | Pastinaak | Schorseneer | Paddenstoel | Specerijenjus
30
Eend | Pastinaak | Witlof | Koolraap | Rode Bietenjus
30
Tournedos | Lady | 160 gram | Peperjus
32
Tournedos | Gentlemen | 190 gram | Peperjus
37
Zeetong à la Meuniere
49
Nagerechten
Mango | Passievrucht | Witte Chocolade
12
Vijgen | Hazelnoot | Notenboter | Roze peper
14
Limoncello Sgroppino
9
Friandises
9
Kaasplateau | 4 Kazen | Notenbrood | Confituur
15
Kaasplateau | Voor 2 Personen | 7 Kazen | Notenbrood | Confituur
25
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Bekijk de
privacy policy
en
cookie beleid
voor meer informatie.
Akkoord