Private Dining

Wenst u meer privacy? Dineren met vrienden, familie of zakelijke relaties is bij Gastrobar De Kassier mogelijk in onze Private Dining ruimte. Zo kunt u in privé gezelschap ongestoord genieten van de culinaire hoogstandjes van De Kassier.

De sfeervolle Private Dining kamer van Restaurant De Kassier biedt alle privacy om in een besloten gezelschap te dineren. Private Dining bij De Kassier is uitermate geschikt wanneer u in een rustige setting met alleen uw gasten ongestoord wilt dineren. Bijvoorbeeld bij bijzondere gelegenheden als een verjaardag, jubileum of bruiloft. Private dining kan op aanvraag ook overdag.

Sfeervol dineren met uw gezelschap

Private Dining kan tot 12 personen. Wat de aanleiding ook is, wij zorgen voor een sfeervolle ruimte en overheerlijk diner, exclusief voor uw gezelschap. Het team van De Kassier zorgt dat alles tot in detail voor uw speciale gelegenheid is geregeld.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden of om direct te reserveren contact met ons op. We bespreken graag met u uw speciale Private Dining wensen.

Reserveer nuNeem contact op