Uiteten in Cuijk bij Restaurant De Kassier

Indien u graag kwalitatief hoogstaand wilt uiteten in Cuijk bent u bij De Kassier aan het juiste adres. Het team staat voor u klaar om u te verwennen met een Fine Dining ervaring: zij gaan nét dat stapje verder om u echt te laten genieten tijdens een gezellige avond uiteten in Cuijk. De juiste combinatie tussen heerlijk eten, de juiste wijnen en goede service.

HET ONTSTAAN VAN DE KASSIER IN CUIJK

Sinds 2019 is Restaurant De Kassier gevestigd in het centrum van Cuijk, op de hoek van de Grotestraat en de Maasstraat. Het restaurant ligt tegenover Hotel De Bankier, en is net als het hotel gevestigd in een oud bankgebouw. De oude eigenschappen van de voormalige bank Ebbers&Co zijn vandaag de dag nog terug te zien in het moderne interieur. De oude geldkluis wordt tegenwoordig ingezet als wijnkluis.

UITETEN IN CUIJK MET Franse keuken en EEN vleugje Azië

Chefkok en restauranteigenaar Niels Celissen is opgeleid voor de Franse keuken. Tevens heeft hij een passie voor Aziatische gerechten. Met Restaurant De Kassier combineert hij de technieken uit de Franse keuken en ingrediënten uit Azië, wat resulteert in een unieke avond uiteten in Cuijk. De Kassier werkt bovendien met dagverse producten waardoor het menu bijna dagelijks verandert. Al met al is De Kassier te beschrijven als een culinair restaurant met uniek karakter.

DE MENUKAART BIJ RESTAURANT DE KASSIER

Bij Restaurant De Kassier heeft u de keuze uit à la carte of een verrassingsmenu. Kiest u voor een verrassingsmenu, dan kunt u kiezen tussen menu’s variërend van drie tot zes gangen, of een acht gangen tastings menu bestaande uit proeverijen van de chef.

Bekijk menukaart

GA UITETEN IN CUIJK EN RESERVEER BIJ RESTAURANT DE KASSIER

U kunt zes avonden per week terecht bij Restaurant De Kassier om te genieten van een avondje uiteten in Cuijk. Reserveren kan gemakkelijk via de website. Indien u liever belt, kunt u bellen naar 0485 218 746.

Reserveer een tafelBekijk de foto's