Restaurant De Kassier in Cuijk

Restaurant De Kassier is in 2019 in Cuijk geopend door Niels Celissen. Het restaurant ligt tegenover Hotel De Bankier dat hij in 2017 is gestart.

Fine Dining

De Kassier is gelegen in het hart van Cuijk en staat voor Fine Dining, voor écht genieten en een lekker avondje uit. Een restaurant waar de nadruk ligt op het verfijnde; met oog voor detail, smaak en de juiste dranken. Een plek waar u samen kunt genieten van een buitengewoon Oosters menu, bites en daarnaast een heerlijke drankenkaart met mooie wijnen en hippe cocktails. Culinaire creativiteit met als rode draad de Aziatische twist. Ook voor zakelijke arrangementen of voor private dining ben je bij De Kassier aan het juiste adres.

Franse keuken met vleugje Azië

Chefkok Niels Celissen is opgeleid voor de Franse keuken en heeft een voorliefde ontwikkeld voor Aziatische gerechten. De kooktechnieken van de Franse keuken in combinatie met ingrediënten uit Azië geven Restaurant De Kassier een uniek karakter. Niels werkt graag met dagverse producten. Daardoor is het menu bijna dagelijks wisselend.

Wijnkluis

Restaurant De Kassier is gevestigd in het voormalige bankgebouw van Ebben&Co, waarvan originele elementen nog steeds zichtbaar zijn. Zo is de authentieke geldkluis nog steeds aanwezig is. Deze doet tegenwoordig dienst als wijnkluis.

 

Reserveer een tafelBekijk de foto's