Restaurant De Kassier in Cuijk

Restaurant De Kassier is in 2019 in Cuijk geopend door Niels Celissen. Het restaurant ligt tegenover Hotel De Bankier dat hij in 2017 is gestart.

Fine Dining

De Kassier is gelegen in het hart van Cuijk en staat voor Fine Dining en streetfood, voor een gezellige avond met vrienden of familie met diverse wijnen, cocktails en een uitgebreid streetfood menu waar je verschillende gerechten van kan kiezen en met elkaar kan delen. Wij adviseren drie gerechten te delen met zijn tweeën en 1 of 2 gerechten on the side. Een plek waar je samen kunt genieten van een buitengewoon Oosters menu, culinaire creativiteit met als rode draad de Aziatische twist. Ook voor zakelijke arrangementen of voor private dining ben je bij De Kassier aan het juiste adres.

Franse keuken met vleugje Azië

Chefkok Niels Celissen is opgeleid voor de Franse keuken en heeft een voorliefde ontwikkeld voor Aziatische gerechten. De kooktechnieken van de Franse keuken in combinatie met ingrediënten uit Azië geven Restaurant De Kassier een uniek karakter. Niels werkt graag met dagverse producten. Daardoor is het menu bijna dagelijks wisselend.

Wijnkluis

Restaurant De Kassier is gevestigd in het voormalige bankgebouw van Ebben&Co, waarvan originele elementen nog steeds zichtbaar zijn. Zo is de authentieke geldkluis nog steeds aanwezig is. Deze doet tegenwoordig dienst als wijnkluis.

 

Reserveer een tafelBekijk een sfeerimpressie